• Nyheder

  Nyt tag til Boligforeningen???

  05.2.2012

  Er det en boligforeningen eller et større boligkompleks som skal have renoveret taget, så anbefaler vi et Naturskifertag. Naturskiferen har en længere levetid, end nogen anden tagtype. Hvilket resulterer i den laveste omkostning pr. år.

  Tag-specialisten klarer opgaver i alle størrelser, og står gerne for en total løsning.

  DSC04229

 • Sagt om os:

  DSC02952

  "Tag-specialisten.dk gennemgik vores tagkonstruktion og kom med forslag til forbedringer. De udførte en rentabilitetsberegning, således vi kunne se besparelser i forhold til udgifter med forbedringer. Tidsplanen blev overholdt og byggeriet blev afsluttet indenfor det aftalte budget. "

  Henrik Jensen, Eskelund

  Hos Henrik anvendte vi plader fra Cembrit.

Tegltag


 

Tag-Specialisten kan levere dit nye tegltag, og du kan bestille et uforpligtende tilbud i prisberegneren herover.

 

Vi tilbyder forskellige typer tegltag, og herunder finder du en information om nogle af varianterne.

Vingetagsten fås i 2 forskellige modeller. Model Gammel Dansk og Gammel Dansk Økonomi. Vingeteglstenen har lange traditioner i Dansk byggeri, og har i mange år været Danskernes fortrukne teglsten. Når man kører en tur i det Danske landskab, vil man kunne se mange kirker og herregårde, med den natur røde vingetegl på taget. Teglstenen har et stilfuldt og tidløst design.

Falsteglstenen har i de sidste årtier, vundet mere end på markedet. Da denne sten med sine dobbelt false, drænrender og udluftningskanaler, gør den til en meget tættere tagsten. Teglstenen fås med tre overflade behandlinger. Den matte natursten, er den klassiske overflade, som er den hyppigst brugte. Den engoberede overflade, er velegnet til tagflader, som er meget udsat for alger. Engoberingen gør, at alger og mos, har problemer med at få fodfæste. Den glaserede teglsten, er til den kræsne husejer. Dette er en eksklusiv og langtidsholdbar teglsten, som kan holde i 50 år, og mange gange også længere. Glaseringen gør, at næsten intet vil sidde fast på overfladen, og den vil, bevare sit flotte udseende mange år.

 

Vil du læse om andre tagtyper? Gå til oversigten: Tagrenovering

 

Alm teglGlaseret tegl