• Nyheder

  Nyt tag til Boligforeningen???

  05.2.2012

  Er det en boligforeningen eller et større boligkompleks som skal have renoveret taget, så anbefaler vi et Naturskifertag. Naturskiferen har en længere levetid, end nogen anden tagtype. Hvilket resulterer i den laveste omkostning pr. år.

  Tag-specialisten klarer opgaver i alle størrelser, og står gerne for en total løsning.

  DSC04229

 • Sagt om os:

  DSC02952

  "Tag-specialisten.dk gennemgik vores tagkonstruktion og kom med forslag til forbedringer. De udførte en rentabilitetsberegning, således vi kunne se besparelser i forhold til udgifter med forbedringer. Tidsplanen blev overholdt og byggeriet blev afsluttet indenfor det aftalte budget. "

  Henrik Jensen, Eskelund

  Hos Henrik anvendte vi plader fra Cembrit.

Skifertag


 

Søger du et uforpligtende tilbud på et nyt skifertag, er du velkommen til at beregne din pris i vores gratis priskonfigurator herover.


Tag-Specialisten tilbyder forskellige løsninger indenfor tag i skifer, og herunder kan du læse informationer om de forskellige skifertyper:


Eternitskifer er lavet af miljøvenlig fibercement. Igennem tiden, er skifer eternit blevet brugt til mange forskellige byggerier. Men særligt igennem 70'erne, har det været et populært valg, for parcelhus ejere. Et skifereternittag kan fås i 3 varianter: 40 x 40 diagonal skifer, som oftest er brugt på parcelhuse. 60 x 60 diagonal skifer, er et perfekt valg til større byggerier. 30 x 60 skiferen, er et godt alternativ til naturskifer. Skifer eternit, er et meget stilfuldt og tidløst produkt.


Naturskifer er et 100 % rent naturprodukt, og et meget eksklusivt produkt. Skiferen har igennem århundreder været et foretrukket produkt, til brug på offentlige bygninger. Grunden til dette er, at skifer ofte kan ligge i 150 år, hvilket intet andet produkt kan. Den lange leve tid, giver således en rigtig god økonomi. Et naturskifertag er et vedligeholdelsesfrit tag, som ikke mister sin flotte naturgrå farve.

 

Vil du læse om andre tagtyper? Gå til oversigten: Tagrenovering

 

Naturskifer EternitSkifer