• Nyheder

  Nyt tag til Boligforeningen???

  05.2.2012

  Er det en boligforeningen eller et større boligkompleks som skal have renoveret taget, så anbefaler vi et Naturskifertag. Naturskiferen har en længere levetid, end nogen anden tagtype. Hvilket resulterer i den laveste omkostning pr. år.

  Tag-specialisten klarer opgaver i alle størrelser, og står gerne for en total løsning.

  DSC04229

 • Sagt om os:

  DSC02952

  "Tag-specialisten.dk gennemgik vores tagkonstruktion og kom med forslag til forbedringer. De udførte en rentabilitetsberegning, således vi kunne se besparelser i forhold til udgifter med forbedringer. Tidsplanen blev overholdt og byggeriet blev afsluttet indenfor det aftalte budget. "

  Henrik Jensen, Eskelund

  Hos Henrik anvendte vi plader fra Cembrit.

Nyheder

11.8.2011

 

 

Træk din håndværker fra i skat.

 

Man kan nu trække 15.000,- kr. fra i skat om året, på sin håndværker regning. Er man 2 personer i husstanden, så er det 30.000,- kr.   Det er dog kun på selve lønnings delen.

 

IMAG0043


4.1.2011

 

Søger I Naturskifer til at beklæde en væg??

 

Så har Tag-specialisten danmarks billigste naturskifer til vægbeklædning.

 

Facadeskifer

 

Lige nu til kun 500,- kr. pr. m2 Normal pris er 1300,- kr.


27.9.2010

 

Har jeres udlejnings ejendom et uudnyttet loftrum, som bare bliver brugt til opbevaring.

Så kan vi være jer behjælpelige, med at udnytte det tomme loftrum, til lækre lejligheder. Som vil give jer en ekstra indtægt.

 

Så ring eller skriv til os, så regner vi gerne et uforpligtende tilbud til jer.

 

info@tag-specialisten.dk

 

images


10.9.2010

 

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og det er nu at taget skal have et eftersyn. Ring eller skriv til os, så kommer vi og kontrollerer jeres tag, og vi giver gerne et uforpligtigende tilbud i samme omgang.

 

Info@tag-specialisten.dk

 

Er jeres tag klar til en vinter som sidst???

 

DSC03049


27.4.2010

Solcelleanlæg

Tag-specialisten er som noget nyt, begyndt at sælge nogle af de billigste og bedste  solcelleanlæg til strøm. Vi kan levere og montere disse anlæg i hele Danmark. Kunne I tænke jer at vide mere om disse produkter, så er i mere end velkomne til at skrive eller ringe til os.

 

wMJ5oReZ_20091124011407


4.4.2010

Weekendtur til Paris

For alle der bestiller nyt tag hos tag-specialisten.dk i april, medfølger et gavekort på en weekendtur til paris for 2 personer på centralt beliggende hotel. Her har du muligheden for at opleve byernes by, med spændende arkitektur som:  Eiffeltårnet, Notre Dame, obelisken på Concorde pladsen og triumfbuen for enden af Champs-Élysées. Paris er også muligheden for at shoppe i Paris' store centre eller på byens mange loppemarkeder og torvevarehaller.

 

paris

 


17.2.2010

Tagrenovering skal give mindre CO2

Over 350.000 parcelhustage fra tresserne og halvfjerdserne er i disse år modne

til at få nyt tag. Når taget alligevel skal skiftes, kan både husejere og håndværkere

samtidig sørge for, at tagmoderniseringen bliver energirigtig, mener Videncenter

for energibesparelser i bygninger. Læs den fulde artikel fra Mester Tidende her!

Eller bestil et uforpligtende besøg af en byggeteknisk rådgiver fra Tag-specialisten, og se hvad vi kan gøre ved deres tag.

 

loft

 

 


 

4.1.2010

Nu er tiden inde til at få tjekket om du fyrer for gråspurvene.

På mange tage er det nu muligt at se om dit hus er tilstrækkeligt isoleret. Det viser sig ved at der flere steder på taget ikke ligger sne, da varmen indefra huset har optøet den.

Vi tilbyder nu at termofotografere jeres tag, således at I kan se hvor der kan være kontakte besparelser ved udskiftning og efterisolering af taget.

terrmografering


 

2.12.2009

Efter et veloverstået byggeforløb, kan man have brug for at komme ud og slappe af.

 

Derfor giver vi alle der bestiller nyt tag inden 2010, et weekendophold på 3-stjernet hotel i Berlin.

Berlin

 


 

10.8.2009

Image2

Tag-specialístens prisberegner

 

Tag-specialisten giver folk muligheden for at få et, pris overslag, på et nyt tag på 2 minutter. Tag-specialisten har et netværk af tømrer firmaer, som påtager sig udførelsen af de mange opgaver som dagligt kommer ind. Du taster oplysningerne om dit tag ind, i vores beregner, og på 2 minutter har du et overslag på en mail. Tag-specialisten tager så derefter henvendelse til jer, og sender en af vores dygtige samarbejdspartnere ud til jer. Vores samarbejdspartner vil så i fællesskab med jer, gennemgå jeres tag. Og se om det overslag som I har fået, er den rigtige pris.

 

 

Tag-specialistens samarbejdspartnere, har været igennem en kvalitets kontrol fra vores side, så vi ved, at det er de rigtige folk vi sender ud til vores opgaver. Og de er alle sammen medlem af Byg Garanti ordningen.