• Nyheder

  Nyt tag til Boligforeningen???

  05.2.2012

  Er det en boligforeningen eller et større boligkompleks som skal have renoveret taget, så anbefaler vi et Naturskifertag. Naturskiferen har en længere levetid, end nogen anden tagtype. Hvilket resulterer i den laveste omkostning pr. år.

  Tag-specialisten klarer opgaver i alle størrelser, og står gerne for en total løsning.

  DSC04229

 • Sagt om os:

  DSC02952

  "Tag-specialisten.dk gennemgik vores tagkonstruktion og kom med forslag til forbedringer. De udførte en rentabilitetsberegning, således vi kunne se besparelser i forhold til udgifter med forbedringer. Tidsplanen blev overholdt og byggeriet blev afsluttet indenfor det aftalte budget. "

  Henrik Jensen, Eskelund

  Hos Henrik anvendte vi plader fra Cembrit.
Tagpaptag

 

Et tagpaptag er et rigtig tag, som anvendes på mange forskellige tage. Skal man have et fladt tag, så er et tagpaptag den helt optimale løsning. Taget må aldrig være helt fladt, man skal have 3 cm fald pr. m.

 

Tagpap listedækning er blevet meget moderne, og er et flot stilrent valg. Listedækning udføres med en underpap, hvor på man fast monterer trekants lister med en afstand på 60 eller 90cm. Her efter brænder man et lag overpap på, som har den klassiske overflade, som vi kender.

 

Shingles er tagpap som er skåret i skiver, så man får et udseende lidt som skifer, dette produkt har været meget populær igennem årtier i bla. U.S.A.

 

Kobbertag

 

Kobber har i mange år været, noget af det mest eksklusive som man kunne vælge til sit tag. Staten har brugt kobber på mange offentlige byggerier. Kristiansborg og Børsen er bare nogle af de bygninger, som har anvendt kobber.

Man kan nemt kende et kobbertag, når det har lagt i mange år. Den får den karakteristiske grønne farve, som ikke er til at tage fejl af. Et kobbertag kan have en levetid på op til 70 år.

 

Kobbertag

Zinktag

 

Zink er et gammelt produkt, som er blevet meget moderne. Og ser meget i dag, på nye huse. For skal du have et vedligeholdesfrit hus, så er et zinktag stilfuldt og til at regne med. Zink bliver ikke kun anvendt til tage, men også til udhæng og facader. Det er også blevet muligt, at få det sortpatineret, som ser rigtig flot ud på bl.a. en Funkis villa med grå mursten.

 

Zinktag

Eternittag

Eternit tagplader, er et fibercementbaserede produkt. Men det har det ikke altid været, vi kender det mest fra 70'erne, hvor det, indeholdte asbest. Asbesten gjorde, at tagplader havde en rigtig lang leve tid. Og det har man endelig kunne kopiere, så nutidens tagplader, har en lang leve tid, uden at være fyldt med giftstoffer. Bølgeplader har mange anvendelses muligheder, det er alt lige fra rækkehus, parcelhuse, sommerhuse til halbyggerier.

 

NATURSKIFERTAG

Naturskifer er det tag produkt, som holder længst. Vælger du den flotte naturskifer til dit tag, så er du sikker på, at både du og de næste købere af huset, aldrig igen skal tænke på en renovering af taget. Et naturskifertag har et klassik og smukt udseende, og falder rigtig godt ind i naturen. Skifer er meget nemt at vedligeholde, for det kræver faktisk ingen vedligehold. Skiferen fås i forskellige størrelser, nogle af dem er 20 x 40cm og den mest brugte 30 x 60cm.

 

SKIFERETERNITTAG

Eternitskifer er lavet af miljøvenlig fibercement. Igennem tiden, er skifer eternit blevet brugt til mange forskellige byggerier. Men særligt igennem 70'erne, har det været et populært valg, for parcelhus ejere. Et skifereternittag kan fås i 3 varianter: 40 x 40 diagonal skifer, som oftest er brugt på parcelhuse. 60 x 60 diagonal skifer, er et perfekt valg til større byggerier. 30 x 60 skiferen, er et godt alternativ til naturskifer. Skifer eternit, er et meget stilfuldt og tidløst produkt.

 

DECRA TAG

Vil man have et robust og slidstærkt tag med lang holdbarhed, så er et Decra tag absolut værd at overveje. Ud over at være den absolut stærkeste tagtype på markedet, er Decra ståltag også det letteste produkt, der forhandles i dag. Decra stålplader er bygget op omkring en kerne af stål, som er galvaniseret, og disse tagplader stål er belagt med enten keramisk indfarvet stenbeklædning eller slagfast pulverlakering.

Fantastisk tagtype til renovering og nybyggeri

Har man for eksempel et skifer- eller eternittag, som skal renoveres, har man mulighed for at lægge Decra stålplader direkte på det eksisterende tag, simpelten fordi Decra stålplader til tag vejer så lidt. Det kan imidlertid også lade sig gøre ved andre tagløsninger, så det kan anbefales at kontakte Tag-Specialisten for nærmere informationer om individuelle muligheder. Det betyder i sidste ende særdeles rimelige ståltag priser, fordi arbejdstiden derved holdes på et minimum. Naturligvis er Decra tag også velegnet til nybyggeri, eller når taget af en eller anden grund skal udskiftes helt, så der er tale om et allround produkt, der kan anvendes til de fleste hustyper. Decra fås i mange varianter og farver, og det er derfor nemt at finde noget, der dækker de flestes behov.

 

STÅLTAG

Er man på udkig efter en billig tagløsning, og vil man samtidigt gerne have en tagtype, som findes i mange forskellige varianter og farver, så er et ståltag et rigtigt godt valg. Stålplader til tag er både lette og robuste, og det er en fantastisk kombination, når der skal lægges tag, for man får nemlig fuld valuta for sine penge.

Ståltag er et populært valg

Ståltag bruges både i forbindelse med nybyggeri og renovering af bygninger. Ved renovering kan tagplader stål oftest lægges direkte på det eksisterende tag, og det betyder, at der ikke skal bruges så mange arbejdstimer til at fjerne det gamle tag og bortskaffe det. Der er med andre ord tale om en billig tagløsning Men der er endnu en fordel; nemlig at det eksisterende tag fungerer som undertag, så her slår man to fluer med ét smæk.

Hos Tag-Specialisten arbejdes der med Decra tag og Lindab tag, hvor man som kunde er sikret lødige kvalitetsprodukter med mange års garanti. Det er naturligvis individuelt, hvad der passer til éns tagprojekt, og det er derfor en god idé at kontakte Tag-Specialisten for en snak om de forskellige muligheder og hvilke ståltag priser, man arbejder med. Det er gratis og helt uforpligtende.

 

LINDAB TAG

Med et Lindab tag er man garanteret et virkeligt kvalitetsprodukt, hvor der ikke er gået på kompromis med de bedste materialer og en unik forarbejdning.

Det sikre og holdbare valg

Et Lindab ståltag er produceret med akkuratesse og stor detaljesikkerhed, og det giver et fantastisk stærkt og holdbart produkt med lang levetid. Overvejer man et nyt tag, enten i forbindelse med et nybyggeri eller en renovering af et eksisterende tag, skal man være opmærksom på, at Lindab stålplader er større end mange andre plader på markedet. Det er en fordel, fordi man derved undgår en masse unødvendige samlinger, specielt på tagflader, og det letter montagen betydeligt, hvilket i sidste ende betyder et ståltag til en rigtig god pris.

Nye tagrender

Nyt tag og nye tagrender eller renovering af det eksisterende tag og udskiftning af gamle, slidte og utætte tagrender? Har man brug for kvalitetstagrender, hvorfor så ikke få nogle, der matcher det nye Lindag ståltag optimalt? Med en Lindab tagrende er man sikret noget af det bedste på markedet og et flot resultat.

Hos Tag-Specialisten har vi mange års erfaring inden for montering af tage og tagrender, og vi står meget gerne til disposition med professionel rådgivning og gode råd.